Dag 1: vrijdag 27 april

Blog

Vrijdag 27 april 2018.

Lang leven de koning!!!

Na een goede nachtrust word ik om 9.00 uur wakker en hop, meteen aankleden en gaaaaaan!

Diva ligt lekker de Penny te lezen in bed en de mannen zijn beneden. We hebben in principe de hele dag om in dusseldorf te komen maar we moeten nog wat voorbereidingen treffen.

Dus broodje naar binnen gepropt en de bende van ellende opgesplitst. Meiden naar de paarden en mannen nog wat kleine dingetjes halen, geld pinnen en weet ik wat allemaal.

We treffen elkaar na een uur bij de paarden om afscheid te nemen. Dag Wit, dag Joem, dag Spice!! (en uiteraard schaapie en Sammie). We zullen ze missen.

Neri en Jindy (de honden van de staleigenaresse) zijn er helaas niet om afscheid te nemen, dus dat doen we dan maar in gedacht.

Om 14.00 uur rijden we naar Dusseldorf. Eenmaal bijna op de A7 schrik ik op en denk ‘cameratas!!’. Gelukkig is deze toch meegekomen. Pfieuw!

Rond 17.00 uur kwamen we aan (incl plaspauze) in Dusseldorf City Center. We moeten even de Apple shop in om nog wat aanverwante artikelen te scoren.

We zien meteen wat een ontzettende leuk en mooie stad Dusseldorf is. Ik rij er sinds ik 12 jaar ben iedere winter langs op weg naar de wintersport maar verder dan dat is het nooit gekomen. Dus……deze wordt toegevoegd aan de bucketlist voor een weekendtripje.

Binnen 15 minuten hebben we de auto geparkeerd op P25 (langdurig parkeren) en kunnen we al lopend (ideaal!!) naar het Sheraton Hotel. Deze is recht tegenover de ingang van de luchthaven. Ideaal voor morgenochtend.

We gaan lekker een hapje eten, douchen en duiken ons bed in. We zijn al best moe dus de lampen gaan op tijd uit.

Truste en tot morgen!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s